Noticias
Inicio > Blog/Nachrichten > Optimalisatie van het proces na de oogst in Australië

Optimalisatie van het proces na de oogst in Australië

05/02/24

We zijn verheugd u op de hoogte te kunnen brengen van de succesvolle implementatie van een droogsysteem na de oogst in Australië, waar een heteluchtgenerator van MET MANN is gebruikt.

Er is een horizontale heteluchtgenerator model MM-120-H met een nominaal vermogen van 133 kW/u en een luchtdebiet van 11.500 m3/u geleverd, uitgerust met een gasoliebrander model ECO-15-2 van de fabrikant Lamborghini Caloreclima.

Deze eerste zending naar Australië is een belangrijke stap om toegang te krijgen tot een toonaangevende wereldwijde exporteur van fruit. Australië exporteert een verscheidenheid aan fruit, waaronder druiven, appels, peren, kiwi’s, mango’s en citrusvruchten.

De exportbestemmingen zijn verspreid over verschillende regio’s, met Azië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika als enkele van de belangrijkste markten.

Met meer dan 50 jaar ervaring blinkt MET MANN uit in de productie van heteluchtgeneratoren die speciaal zijn ontworpen voor droogprocessen na de oogst, waardoor optimale prestaties en maximale efficiëntie in het proces worden gegarandeerd.

secado post cosecha secado post cosecha

0
CARRITO
  • Keine Produkte im Warenkorb.